Yalova'nın Altınova İlçesi'ndeki Bir Tersanede Şafak Sezer'in Yönetmenliğini Yaptığı Serinin İkinci Filmi Olan 'kolpaçino Bomba'nın Çekimleri Devam Ediyor.

Yalova'nın Altınova İlçesiÆndeki bir tersanede Şafak Sezer'in yönetmenliğini yaptığı serinin ikinci filmi olan 'Kolpaçino Bomba'nın çekimleri devam ediyor. 11 Mart'ta vizyona girecek filmde hem yönetmenlik yapan hem de oynayan Şafak Sezer, filmin isim hakkıyla ilgili eleştirilere yanıt vererek, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi.

Kolpaçino filminin devamı niteliği taşıyan 'Kolpaçino Bomba'nın final sahnesinin çekimlerinin yapıldığı tersanede Şafak Sezer basın mensuplarına bilgi verdi. Filmin senaryosunu Leman dergisi çizerleri Suat Özkan ve Kaan Ertem ile birlikte yazdıklarını belirten Sezer, "Yaklaşık bir yıldır senaryo hazırlıklarını sürdürüyoruz. Geçen ay bitti ve hemen çekimlere başladık. İstanbulÆun değişik mekÔnlarında çektiğimiz sahnelerden sonra final sahneleri için Yalova'ya geldik. Setimizde oldukça keyifli ve güzel bir ortam var. Zaman zaman kahkaha krizlerinden dolayı sık sık çekimlere ara vermek zorunda kalıyoruz. Çekimlerimiz yaklaşık 2 hafta daha sürecek. Film, 11 Mart'ta da vizyona girecek. İzleyicilerimize şimdiden yüzde yüz gülme garantisi veriyoruz" dedi.

"REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ"

İlk filmin yapımcısı olan şirketin açtığı isim hakkı davası hakkında sorulan soruya cevap evren Şafak Sezer, "Hiç onlara kulak asmıyoruz. Herkes bir şey söylesin. Ben seviyorum öyle şeyleri. Biz işimize bakıyoruz. Mahkemeler açılabilir. Çekimlerimize devam ediyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi.

İlk kez yönetmenlik koltuğuna oturmasının nasıl bir şey olduğunu soran gazetecilere Sezer, "Çok öyle yönetmenlik bir durumum yok. Açıları, çekimleri başkası söylüyor, ben daha çok oyuncu koçluğuna bakıyorum. Çok yönetmenlik hevesim yok" diye cevap verdi.

Sezer ayrıca filmde iddia edildiği gibi Arzu Yanardağ ile birlikte çekilen erotik sahnelerinin bulunmadığını da sözlerine ekledi. Filmin diğer başrol oyuncusu Arzu Yanardağ ise, ôBir Kolpaçino filminde ne kadar erotik sahne olabilirse bunda da o kadar var" şeklinde konuştu.

İlki 2009 yılında vizyona giren KolpaçinoÆnun devam filmi niteliğindeki Kolpaçino BombaÆnın yapımcılığını Su Filmcilik üstleniyor. Yönetmenliğini Şafak SezerÆin, müziklerini ise İskender PaydaşÆın yaptığı filmde diğer rollerde Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Arzu Yanardağ, Melis Tuğba Türk, Fatoş Sılan gibi isimler rol alıyor. (Doğan Haber Ajansı) 
 

Hiç yorum yok: